Η Εταιρεία

Η δραστηριότητα της εταιρίας ΤΑΚΕΜ ΑΕ ξεκίνησε από το 1967 με την επιστροφή του κ. Στάθη Ελευθερίου Μηχανολόγου Μηχανικού του Regent Street Polytechnic από την Αγγλία.

        Το 1970 ίδρυσε την εταιρία ΤΑΚΕΜ ΑΕ με την σημερινή της μορφή. Η αρχική δραστηριότητά της ξεκίνησε με την συνεργασία του Γερμανικού εργοστασίου BERG ENGINEERING A.G. που ήταν η Μελέτη, Σχεδιασμός, Προμήθεια και Εγκατάσταση Γαλβανιστηρίων για Γαλβάνισμα εν θερμώ σωλήνων, συρμάτων και τεμαχίων, επισης με τα Γερμανικά εργοστάσια HEILBRONN Maschinenbau & Co., Murh nud Bender A. G. και TELEDYNE LANDIS GmbH για Μηχανήματα Επεξεργασίας Μετάλλων και κοπής σπειρωμάτων.

        Από το 1984 με την αντιπροσώπευση εργοστασίων με διεθνή φήμη και με έμπειρους Συνεργατές της η εταιρεία ΤΑΚΕΜ ΑΕ εισέρχεται στον τομέα της Διαλογής-Συσκευασίας-Συντήρησης σε Ελεχόμενη Ατμόσφαιρα και την Ωρίμανση των νωπών Φρούτων και Λαχανικών.

        Αργότερα η εταιρεία μας με την αντιπροσώπευση του εξειδικευμένου Αμερικανικού εργοστασίου CATALYTIC GENERATORS INC. Επέκτεινε τις δραστηριότητες της και εκτός Ελλάδος. Νέοι πελάτες αποκτήθηκαν στην Ρωσική αγορά, σε αρκετές Πρώην Ανατολικές Χώρες, την Τουρκία και στις αγορές της Μέσης Ανατολής.

        Η ΤΑΚΕΜ ΑΕ δεσμεύεται στην παροχή μηχανημάτων υψηλής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας με υπεύθυνο service προς τους πελάτες της. Η δύναμη της ΤΑΚΕΜ ΑΕ από το παρελθόν και η παρούσα αξιοπιστία δημιούργησαν μια σταθερή υποδομή για το μέλλον και για την προσφορά μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας και υπεύθυνο service. Η διοίκηση της ΤΑΚΕΜ ΑΕ που αποτελείται από εμπειρογνώμονες είναι πάντα διαθέσιμη να συνεργαστεί μαζί σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών σας.

 

photo catal. blue 1FEB17

Στάθης Ελευθερίου

Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος

email: stathis@takem.gr

 

 

Μιχάλης Τσαούσης

Εμπορικός Διευθυντής

email: michalis@takem.gr

 

eleftheriou0001

 

 

 

 

 

 

Αγγελική Ελευθερίου

Διευθυντρια Marketing

email: angeliki@takem.gr

Don't have an account? Sign up for Free

Login to your account

Forgot password?
Already have an account? Login

Create an Account

Your password will be mailed to you.
« Back

Reset your password

Enter your email associated with your account below to reset your password.