Banana Ripening Tips

Προτεινόμενες Οδηγίες για ΣΩΣΤΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΜΠΑΝΑΝΑΣ

 

  1. Θερμοκρασίες ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ της μπανάνας.
  1. Σωστή θερμοκρασία, υγρασία, κυκλοφορία αέρα, άγουρες μπανάνες και αιθυλένιο είναι απαραίτητα για την ωρίμανση.
  1. Απαραίτητος εξαερισμός θαλάμου για 20-30 λεπτά μετά τοις ΠΡΩΤΕΣ 24 ώρες και κατόπιν κάθε 12 ώρες.
  1. Διατηρήστε 100-150 ppm. σε αιθυλένιο μέχρι να σπάσει το πράσινο χρώμα.
  1. Ωριμάστε τις μπανάνες και στην συνέχεια διατηρήστε στην θερμοκρασία 14,4 βαθμών Κελσίου για μια αργότερη αποστολή.
  1. Μην ψύχετε τις μπανάνες. Η σωστή θερμοκρασία διατήρησης είναι μεταξύ 14,4 και 17,7 βαθμών Κελσίου.
  2. Ακολουθήστε τις οδηγίες στον οδηγό: Suggested Guide for Banana Ripening” chart. Οι θερμοκρασίες που αναφερονται στο διάγραμμα είναι σε F και αφορούν σε θερμοκρασία ΚΑΡΠΟΥ.banana-chart
Don't have an account? Sign up for Free

Login to your account

Forgot password?
Already have an account? Login

Create an Account

Your password will be mailed to you.
« Back

Reset your password

Enter your email associated with your account below to reset your password.